De Vitale Route

Maak vitaliteitsambities waar!

Wat houdt het in?

De Vitale Route is het programma van Estafette met allerlei verschillende onderdelen die zorgen dat medewerkers vooruit helpen in eigen vitaliteitswensen. Het programma is gebaseerd op kennis over het brein, om vitaliteitswensen helder te krijgen en waardoor gewenste doelen omgezet worden in een persoonlijke vitaliteitsplan.

Hoe werkt de route?

De Vitale Route is een stappenplan waarin medewerkers zich uitgenodigd voelen om regie te leren voeren op en gaan werken aan hun eigen vitaliteitswensen.

Een prikkelende show is het startpunt in de route die zorgt dat medewerkers in contact komen met eigen vitaliteit en uitgenodigd worden om door te denken bij zichzelf met welke vitaliteitswensen aan de slag te gaan.

Aansluitend vinden er groeps- en individuele coaching plaats bij vitaliteitsdoelendag en vitaal coachgesprek. De coaches die hiervoor worden ingezet zijn getraind in groei mindset coaching. De effecten hiervan zijn hoge reële verwachtingen over eigen vitaliteitsontwikkeling te stimuleren en aan te moedigen om ze vooruit te helpen.

Wat levert het programma op?

Het programma zorgt ervoor dat medewerkers op een actiegerichte en breinvriendelijke manier de belangrijkste vitaliteitsdoelen zelf gaat achterhalen om zo tot een persoonlijk vitaliteitsplan te komen.

Stappenplan

(klik op de Vitale Route voor meer informatie)

In gesprek komen over De Vitale Route?